Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szexi pillantás

2009.07.06

Szuperbiztos megoldás!

A  szempillaspirál használata eleinte nem egyszerű: gyakorlat kell ahhoz, hogy csak a szempillákat kend össze, ne pedig a szemhéjat. Amíg tapasztaltabb nem leszel, addig úgy védheted ki az összekenődést, hogy a pillák alá papír zsebkendőt csúsztatsz. Utána jöhet a pillák fésülése - többször, hogy minél több festék kerüljön a pillákra. így dúsabbnak tűnik majd, és kiemeli a szemed.

 

A kiemelés

Ha  szeretnéd kiemelni a szemed, akkor először szemceruzával húzz egy csíkot a szempillák tövébe. Utána azonban satírozd el, hogy természetesebb hatást érhess el. A satírozáshoz elég egy fülpiszkáló, amellyel az éles vonalat lágyan elmaszatolhatod - és máris kész a füstös smink.

 

Csomósodás ellen

Rossz minőségű kefe esetén könnyen összecsomósodhat a szempilla a spirálozáskor. ne ess pánikba: nem kell lemosnod, és újra kezdened a sminket! Elég, ha szempillafésűvel szétfésülöd a csomókat - ahogy a hajaddal is teszed, amikor gubancos. Pár mozdulat, és a pillák újra külön állnak!

 

Ha túl egyenes...

Vannak, akiknek olyan makacsul egyenesen áll a szempillájuk, hogy a legjobb szempillaspirál sem pöndöríti fel. természetesen erre is van megoldás: szempilla-göndörítő! Helyezd a pilláidat a szilikonpárnára, majd nyomd össze az ollót. Nyugi, ez nem vágja le a pillákat, csak göndörré teszi őket.

 

 

A mappában található képek előnézete Smink

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.