Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az első együttlét szabályai 1.rész

2009.07.06

1 rész:

Ne nehezítsd meg a saját dolgodat!

1. Legyen minden tökéletes!

Ezt gondolod: "a barátnőim már régóta a szexuális tapasztalataikkal kérkednek, én meg csak nagyokat hallgatok... Ha egyszer megtörténik, remélem, én is hasonlóan szuper élményeket szerzek majd!"

Tipp:

Mindig gyanús, ha valaki nagyon magabiztosnak adja elő magát - főleg, ha intim témákról van szó. Lehet, hogy azok a lányok így próbálják titkolni a kudarcaikat? A legokosabb, amit tehetsz, ha úgy készülsz az első alkalomra,hogy neked jólesik. Ne hasonlítgasd magadat  másokhoz, és ne mások élményeit vedd alapul!

 

 

2. Ha nem fekszem le vele, lelép!

Ezt gondolod: "Megelégednék a szexmentes együtlétekkel is, szívem szerint várnék még az első éjszakával. Ő viszont nagyon is akarja..."

Tipp:

Mindennek megvan a maga ideje - különösen igaz ez a szexre, amit nem szabad sürgetni. A  barátodnak meg kell értenie,  hogy neked még időre van szükséged.

 

3. Ha nem lennék tapasztalatlan biztosan jobb fejnek tartanának!

Ezt gondolod: "Azok a lányok, akik körül a fiúk legyeskednek, és akiknek rendszeres a szexuális életük, sokkal magabiztosabbnak tűnnek! Én is ilyen szeretnék lenni!"

Tipp:

Felejtsd el azt az egyenlete, hogy sok pasi+sok szex = magabiztos fellépés! Ez butaság. nem attól leszel jó fej, hogy minden nap más fiúval kavarsz! ráadásul az egyeséjszakás kalandok ritkán hagynak jó emléket az emberben. Érdemes kivárnod az igazat, aki mellett szorongások nélkül találhatod meg a boldogságot!

 

4. Belemegyek, hogy ne legyen mérges!

Ezt gondolod: "Ha visszautasítom a fiút, biztosan megsértődik, és soha többé nem áll szóba velem."

Tipp:

Ha "köteleztsségednek érzed", hogy lefeküdj vele, azzal csak ártasz - magadnak, a kapcsolatotoknak és végső soron neki is. Ez a gondolkodás az örömteli szex rovására mehet. Ha elvárásai vannak veled szemben, akkor mondd meg neki, hogy neked ez túl gyors tempó. Ha nem ért meg, talán nem ő az igazi.

 

 

 

Tudtad?

45%a lányok közül szeretne tapasztaltabbnak látszani,mint amilyen valójában.

 

65%a fiúk közül imádja, ha egy lány határozott az ágyban. Ne fogd vissza magad!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.